หลักสูตรบริหารธุรกิจบัณฑิต สาขาวิชาศิลปะการประกอบอาหารอย่างมืออาชีพ (หลักสูตรนานาชาติ)

Bachelor of Business Administration Programme in Professional Culinary Arts (Joint Programme between Le Cordon Bleu and Dusit Thani College)

รายชื่อคณาจารย์ประจำหลักสูตร
สาขาวิชาศิลปะการประกอบอาหารอย่างมืออาชีพ (หลักสูตรนานาชาติ)
วิทยาลัยดุสิตธานี (กรุงเทพฯ)

Kristine La Rosa Mangundayao

คุณวุฒิการศึกษา/สาขาวิชา

B.S. International Hospitality Management – Cruise Line Operations in Culinary Arts, Lyceum of the Philippines University – Batangas, Philippines, 2013
M.Sc.Food Biotechnology, Assumption University, Bangkok, Thailand, 2017

Certificate/Diploma:

Hospitality Supervisor Certificate, The American Hospitality Academy, USA, 2018

ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์
+66 (0) 2361-7811 - 3
อีเมล
kristine.mangundayao@dtc.ac.th

Kristine La Rosa Mangundayao

B.S. International Hospitality Management – Cruise Line Operations in Culinary Arts, Lyceum of the Philippines University – Batangas, Philippines, 2013
M.Sc.Food Biotechnology, Assumption University, Bangkok, Thailand, 2017

Certificate/Diploma:

Hospitality Supervisor Certificate, The American Hospitality Academy, USA, 2018

รายละเอียดเพิ่มเติม

Rudeepan Wattanapat

คุณวุฒิการศึกษา/สาขาวิชา

B.Sc. Agro-Industrial Product Development, Kasertsart University, Thailand, 1989
M.Sc. Food Science, University of Georgia, USA, 1993
Master of Home Economic – Foods and Nutrition, University of Georgia, USA, 1996

Certificate/Diploma:

Associate in Applied Science (Culinary Arts), Schoolcraft College, USA, 2009

Certificate in Baking and Pastry and Cake Decorating, Triton College, USA, 2010

ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์
+66 (0) 2361-7811-3
อีเมล
rudeepan.wa@dtc.ac.th

Rudeepan Wattanapat

B.Sc. Agro-Industrial Product Development, Kasertsart University, Thailand, 1989
M.Sc. Food Science, University of Georgia, USA, 1993
Master of Home Economic – Foods and Nutrition, University of Georgia, USA, 1996

Certificate/Diploma:

Associate in Applied Science (Culinary Arts), Schoolcraft College, USA, 2009

Certificate in Baking and Pastry and Cake Decorating, Triton College, USA, 2010

รายละเอียดเพิ่มเติม

Stephane Alexandre Monteilhet

คุณวุฒิการศึกษา/สาขาวิชา

Bachelor in Science of Education, Blaise Pascal University, Clermont-ferrand, France, 1995
M.A. Science of Education, Blaise Pascal University, Clemont-ferrand, France, 1997

Certificate/Diploma:

Culinary Arts Degree, AFORMAC, France, 2008

ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์
+66 (0) 2361-7811-3
อีเมล
stephane.monteilhet@dtc.ac.th

Stephane Alexandre Monteilhet

Bachelor in Science of Education, Blaise Pascal University, Clermont-ferrand, France, 1995
M.A. Science of Education, Blaise Pascal University, Clemont-ferrand, France, 1997

Certificate/Diploma:

Culinary Arts Degree, AFORMAC, France, 2008

รายละเอียดเพิ่มเติม

ชีวิน คเชนทร์เดชา

คุณวุฒิการศึกษา/สาขาวิชา

B.B.A. Kitchen and Restaurant Management, Dusit Thani College, Bangkok, Thailand, 2004
Master of Science in Nutrition and Dietetics, Mahidol University, Thailand, 2014

Certificate/Diploma:

Certificate, Vatel Summer Internship of Hotel and Restaurant Management, Vatel Institute of Hotel Management, France, 2003

ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์
+66 (0) 2361-7811-3
อีเมล
cheewin.ka@dtc.ac.th

ชีวิน คเชนทร์เดชา

B.B.A. Kitchen and Restaurant Management, Dusit Thani College, Bangkok, Thailand, 2004
Master of Science in Nutrition and Dietetics, Mahidol University, Thailand, 2014

Certificate/Diploma:

Certificate, Vatel Summer Internship of Hotel and Restaurant Management, Vatel Institute of Hotel Management, France, 2003

รายละเอียดเพิ่มเติม

ณภัทร ศรีวะรมย์

คุณวุฒิการศึกษา/สาขาวิชา

B.A. Management, The University of Thai Chamber of Commerce, Thailand, 2004
M.A. Hotel and Tourism Management, Silpakorn University, Thailand, 2010

Certificate/Diploma:

Diplôme de Pâtisserie, Le Cordon Bleu, Australia, 2007

Diploma, Chocolate Academy Callebaut, Malaysia, 2011

ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์
+66 (0) 2361-7811-3
อีเมล
napat.sr@dtc.ac.th

ณภัทร ศรีวะรมย์

B.A. Management, The University of Thai Chamber of Commerce, Thailand, 2004
M.A. Hotel and Tourism Management, Silpakorn University, Thailand, 2010

Certificate/Diploma:

Diplôme de Pâtisserie, Le Cordon Bleu, Australia, 2007

Diploma, Chocolate Academy Callebaut, Malaysia, 2011

รายละเอียดเพิ่มเติม

ณัฐวดี ธนมหามงคล

คุณวุฒิการศึกษา/สาขาวิชา

B.Sc. Food Science and Technology, Mahidol University International College, Thailand, 2013
M.Sc. International Management, Henley Business School, University of Reading, United Kingdom, 2017

ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์
+66 (0) 2361-7811-3
อีเมล
nattawadee.th@dtc.ac.th

ณัฐวดี ธนมหามงคล

B.Sc. Food Science and Technology, Mahidol University International College, Thailand, 2013
M.Sc. International Management, Henley Business School, University of Reading, United Kingdom, 2017

รายละเอียดเพิ่มเติม

พิมพ์ภัทรา วิจิตรบุญญานนท์

คุณวุฒิการศึกษา/สาขาวิชา

B.B.A Culinary Arts and Restaurant Management (A joint degree between Le Cordon Bleu and Dusit Thani College), Dusit Thani College, Thailand, 2014
Master Degree of International Business in Culinary Management, Cesar Ritz College, Le Bouveret, Switzerland, 2015

ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์
+66 (0) 2361-7811-3
อีเมล
pimphattra.vi@dtc.ac.th

พิมพ์ภัทรา วิจิตรบุญญานนท์

B.B.A Culinary Arts and Restaurant Management (A joint degree between Le Cordon Bleu and Dusit Thani College), Dusit Thani College, Thailand, 2014
Master Degree of International Business in Culinary Management, Cesar Ritz College, Le Bouveret, Switzerland, 2015

รายละเอียดเพิ่มเติม

Turn Your Passion Into Profession

Learn more
logo